Delta waterontharder

Delta waterontharder

Iedereen kent het onaangename gevoel van kalk. Zowel bij het gebruik van water voor voedingsdoeleinden of om te poetsen. Denk maar aan het poetsen in de badkamer waar die vervelende kalkaanslag je telkens parten speelt. Het gebruik van dure ontkalkingsmiddelen en uren schrobben om de kalk weg te krijgen. Daarom is een Delta waterontharder een kleine investering, maar met grote positieve gevolgen. Een waterverzachter doet dienst als waterzuiveringsinstallatie dat de levensduur van uw sanitaire installatie opmerkelijk verhoogt. Dit komt omdat er aanzienlijk minder kalk in uw drink- en huishoudwater zit nadat het gefilterd is met een waterontharder.

Een Delta waterontharder is hier uiterst geschikt voor. Door hun compacte vormgeving passen ze werkelijk overal in. Niettegenstaande hun compacte vorm blijven het degelijke en krachtige toestellen. Delta waterontharders zijn hydraulisch wat wil zeggen dat ze geen stroom nodig hebben. Hiervoor hoeft u dus geen stopcontact te voorzien. Door hun korte spoeltijden geniet u constant van zacht water.

Een Delta waterontharder aanschaffen?

Wenst u een Delta waterontharder voor huishoudelijk gebruik of bent u als professional op zoek naar een waterontharder? Delta waterverzachters zijn van 100% van Belgische makelij. Wij bieden u een aantal verschillende modellen van Delta waterverzachters. Al onze toestellen worden door ervaren installateurs geplaatst en getest.

Voor de keuze van de ontharder zijn er enkele technische gegevens nodig. Hiervoor hebben wij het jaarlijks waterverbruik en de waterhardheid nodig. Onze medewerkers doen dit voor u of aan de hand van een watertester doet u dit. Watertesters kan u ook via onze onlineshop aankopen. Dankzij de ingebouwde proportionele resthardheidsregelaar kan, indien de klant dit wenst, een exacte hoeveelheid resthardheid ingesteld worden. Delta ontharders werken zonder stroom waarbij er dus ook nooit een probleem kan zijn met defecte (dure) printplaten, lampjes en/of knopjes die stuk gaan. Volledig samengesteld uit kunststof met voedingskwaliteit, waardoor de toestellen ook probleemloos kunnen worden toegepast bij bedrijven actief in de voedingsindustrie, openbare keukens, medische laboratoria, horeca, enz…

Delta ontharders werken met alle soorten regeneratiezout zoals zouttabletten, zoutkristallen of zoutblokken zijn.

Neem contact op met ons voor een vrijblijvende offerte of voor meer informatie.