Waterverzachter

Wil je een waterverzachter kopen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Met meer dan 30 jaar ervaring is Aquagroup dè leverancier van verschillende merken en modellen waterverzachters en allerhande waterbehandelingen. Het grote succes van Aquagroup is te danken aan onze onklopbare prijs/kwaliteit verhouding met perfecte service. Onze vakmannen zijn technisch geschoold en uiterst bekwaam.

Wat is een waterverzachter?

Een waterverzachter, ook gekend als een waterontharder of ontkalker, is een kleine waterzuiveringsinstallatie voor thuis of op kantoor. De meeste waterverzachters werken volgens het principe van ionenuitwisseling: magnesium- en calciumionen (= kalk) worden in een in een cilindervormige harsfles met harskorrels uitgewisseld met natriumionen. Na de reiniging is het water kalkvrij en wordt het verdeeld naar je waterleidingen en verwarmingsketel.

Wanneer is een waterverzachter nodig?

Wanneer een waterverzachter precies nodig is hangt af van jouw wensen en eisen voor je kraantjeswater. Wij raden aan om vanaf 25 fH een waterontharder aan te schaffen. Je waterhardheid kan je zelf testen of laten testen door een van onze professionals.

Lees meer op pagina "Is een waterverzachter nodig?".

Aquagroup SXT Swan

De voordelen van een waterverzachter

Er zijn veel voordelen aan het hebben van een waterverzachter. Samengevat filter je kalk uit je water waardoor je minder elektriciteit verbruikt, minder moet poetsen en de levensduur van je apparaten, leidingen en kranen verlengt. Maar er zijn nog veel meer voordelen. Lees ze allemaal bij "De voordelen van een waterverzachter".

Welke waterverzachter is het beste voor mij?

We hebben verschillende merken en modellen waterverzachters. Maar welke waterverzachter is nu de beste voor jou? Dit is sterk afhankelijk van vlgende factoren:

  • Het aantal waterpunten (toilet, kranen, bad, wastafels,…). Zo heeft een café of restaurant mogelijks meer waterpunten dan een huishouden.
  • Het aantal personen dat water gebruikt.
  • Het type gebouw of het aantal badkamers.
  • De waterhardheid van het water van het binnenkomend drinkwater (stadswater).
  • Het type waterbehandeling.
  • Het aantal onderhoudsbeurten.
  • Het btw tarief (bij een woning van ouder dan 10 jaar is het 6%, bij een woning jonger dan 10 jaar is dit 21%).

Enkele van onze populairste waterontharder merken zijn de Delta waterverzachters en Pentair waterverzachters.

De missie van Aquagroup

Wij zijn tegen de agressieve deur-aan-deur verkoop voor waterverzachters. Onze klant staat centraal en eerlijkheid dragen wij hoog in het vaandel. Daarbovenop is één van onze troeven dat wij uiterst transparante prijzen kunnen aanbieden en dit over geheel België. Dit resulteert dat wij u een waterontharder kunnen verkopen tegen de sterkste prijs. Nadien zorgen wij ervoor dat deze door onze gespecialiseerde vakmannen geplaatst en onderhouden word. Bij Aquagroup zijn we een team van technische specialisten met focus op het ontkalken alsook drinkwater behandelen en putwater bruikbaar maken. Vooraleer u overgaat op installeren van uw waterontharder kan u dan ook best eerst uw water laten testen door 1 van onze vakmensen.

Ben je helemaal overtuigd en wil je een waterverzachter laten plaatsen? Contacteer ons of vraag een offerte aan.