Waterverzachter

Vervelende kalkaanslag is nu verleden tijd met de waterverzachter. De kalk wordt uit het water gehaald en zorgt voor zacht water. Door dit type toestel, ook wel bekend onder de naam waterontharder of ontkalker, verdwijnt de kalk uit je water en krijg je zacht water. Hierdoor voorkom je kalk op je kranen en gaan je waterverbruikende toestellen langer mee.

Onze vakmannen zijn technisch geschoold en uiterst bekwaam om u te helpen gaande van het uitvoeren van de analyse van uw stadswater tot het plaatsen van zowel particuliere als professionele waterverzachters. Alle klanten helpen we zo snel mogelijk op de professionele manier waarvoor we al meer dan 30 jaar gekend zijn.

Kostenbesparende investering

  • Waterontharders zorgen ervoor dat je water verbruikende huishoudtoestellen een stuk langer mee gaan.
  • Een waterontharder kopen zorgt ervoor dat je een lagere energiefactuur krijgt, aangezien kalkaanslag en hard water het verwarmingsproces bemoeilijken.
  • Een ontkalker brengt ook een kostenbesparing op je wasproducten met zich mee, gezien deze hun werk beter doen in onthard water en je er minder moet gebruiken.

De waterverzachter prijs, van basic tot high-end

Een waterverzachter kopen houdt in dat je net zoals bij vele toestellen moet afwegen welke functionaliteiten je nodig hebt. De prijs is hier ook verschillend van het model dat je kiest. Door het brede gamma toestellen dat we aanbieden, kunnen we u zowel een basis toestel als een super de luxe, high-end toestel aanbieden. Neem vrijblijvend contact op en krijg een gratis offerte.

Op de hoogte blijven?