AG Soft Waterontharder

AG Soft close up

Kiezen voor zacht water: een slimme keuze

We combineerden onze expertise en know-how en brengen onze eigen kwaliteitsvolle waterontharder op de markt! Een product 100% in eigen beheer: je kiest voor kwaliteit. Bedienen doe je gemakkelijk met de uiterst gebruiksvriendelijke display. Je ontvangt een heldere gebruiksaanwijzing. Deze is beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels. Kortom: een oerdegelijke, betaalbare waterverzachter. We keren terug naar de basis van een waterontharder. Je betaalt niet voor onnodige snufjes die je uiteindelijk toch niet gebruikt.

  • Piek- & continue debietbewakingsfunctie: een lek kan grote schade en kosten met zich mee brengen. Maar ook het water zelf kost steeds meer. Wanneer het alarm een te hoge en te lange waterafname detecteert, wordt de watertoevoer afgesloten.
  • Regeneratie intervaltijd: dit geeft aan om de hoeveel dagen de waterontharder verplicht zal spoelen om bacteriegroei tegen te gaan. Deze waterverzachter spoelt enkele op basis van een bepaalde instelling en zo vermijden we onnodige spoelingen. Zo bespaar je een pak op zout én water. Ook na een langdurige afwezigheid blijft de waterkwaliteit gegarandeerd.
  • Zoutalarm: zo valt je waterverzachter nooit zonder zout.
  • Service reminder: de ontharder meldt wanneer een onderhoud vereist is. We kunnen dit instellen op basis van slijtage, aantal cycli of een bepaalde periodiciteit.

De voordelen samengevat

Uiterst gebruiksvriendelijke display
Continue piek- & debietbewakingsfunctie
Automatische regeneratie intervaltijd
Zoutalarm
Slimme service reminder

Technische gegevens op een rijtje

AG Soft Mini AG Soft Maxi
Afmetingen (lengte x breedte x hoogte) 503 mm x 320 mm x 653 mm 503 mm x 320 mm x 1112 mm
Harsvolume (formaat) 8 L en 12 L 18 L en 22 L
Nominaal debiet 1,25 m3/h - 3,8 m3/h piek 2 m3/h - 3,8 m3/h piek
Volume behandeld water (35°F in en 5°F uit) tussen 2 regenaraties 8 L: 1335 L - 12 L: 2000 L 18 L: 3000 L - 22 L: 3700 L
Voorfilter ingebouwd ingebouwd
KDF ingebouwd ingebouwd