Drinkwaterfilters van Aquagroup en Pentair Everpure

Commerciële kwaliteit waterfiltratie voor thuis van Pentair Everpure

U wilt het beste halen uit uw stadswater. Daarom stelt Pentair Everpure zijn geavanceerde prestaties, van hun commerciële kwaliteitsfiltratie, beschikbaar voor thuisgebruik. Everpure onder-waterfiltersystemen vertegenwoordigen het ultieme in de thuiszorg.

Elke patroon is gemaakt van een naadloos, polymeer gevoerd aluminium; geen plastic, zoals andere filtratiesystemen. Aan de binnenkant levert de Micro-Pure precoat-filtratietechnologie zes keer meer filtervermogen en superieure chloor- en deeltjesreductie. In feite helpt zelfs hun meest betaalbare filtersysteem u en uw gezin te beschermen tegen schadelijke verontreinigingen zoals lood, cysten en asbest. Toch maakt het ontwerp voor de snelle vervanging van het patroon het vervangen zo eenvoudig als het vervangen van een gloeilamp.

Pentair Everpure is één van de meest herkende waterfilter merken in de voedingsservice industrie. Gekend bij alle managers, consultants, … De Everpure is meer dan een merk, het staat garant voor lekker, kwalitatief en gezond drinkwater. Geniet elke dag van natuurlijk, fris, smakelijk drinkwater uit de kraan met het Everpure drinkwatersysteem.

Praktische oplossing

Het zuiver drinkwater kost jouw met het Everpure systeem slechts enkele centen per liter. Dit systeem is dus per glas goedkoper dan water in flessen of andere drinkwatersystemen. Bovendien levert de filter u ongeveer gedurende een jaar fris water. Dit is wel afhankelijk van de grootte van uw gezin en de hoeveelheid water die u drinkt.

Dus u hoeft niet meer te sleuren met pakken water en u levert uw steentje bij aan een groenere planeet.

Daar boven op zijn de Everpure-systemen zijn heel eenvoudig te installeren. De systemen S-100, H-series, PBS-400 en SPA-400 worden onder de gootsteen in de keuken of de badkamer gemonteerd en met een afzonderlijk filterkraantje verbonden. Het filterpatroon vervangt u even gemakkelijk als een gloeilamp. Het CTS-H54-systeem heeft als extra voordeel dat het draagbaar is. U kunt het dus overal meenemen!

Contacteer ons voor meer info of bestel uw systeem of vervangfilter op onze webshop!