Drinkwaterfilters van Aquagroup en Pentair Everpure

Lekker, zuiver water, rechtstreeks uit je eigen (keuken)kraan? Zeg hallo tegen onze drinkwaterfilters! Deze drinkwaterfilters filteren onzuiverheden, slechte smaak en slechte geurtjes uit je kraantjeswater en zit mooi verstopt onder je gootsteen. Geniet onbezorgd van je drinkwater!

  • Onder je gootsteen verborgen drinkwaterfilters.
  • Verwijderen verontreinigende stoffen.
  • Betere smaak en geur van je drinkwater.

Wat is een drinkwater filter?

Een drinkwater filter is een apparaat dat ontworpen is om onzuiverheden en verontreinigingen uit kraanwater te verwijderen, waardoor je schoon en veilig drinkwater krijgt. Bij Aquagroup bieden we diverse soorten drinkwater filters aan van topmerk Pentair Everpure en onze eigen AG 400 drinkwater filter.

Waarom kiezen voor een drinkwater filter?

  1. Beter voor je gezondheid: Onze drinkwater filters verwijderen schadelijke stoffen zoals chloor, lood en bacteriën, waardoor je water zuiver en veilig is om te drinken.
  2. Verbeterde smaak en geur: Kraanwater kan soms een onaangename smaak of geur hebben. Een drinkwater filter zorgt voor fris en smakelijk drinkwater.
  3. Kostenbesparend: Door te investeren in een drinkwater filter bespaar je op de lange termijn geld, omdat je geen flessenwater meer hoeft te kopen.
  4. Milieuvriendelijk: Minder plastic afval doordat je geen flessenwater meer hoeft te kopen. Een duurzame keuze voor het milieu.

Pentair Everpure drinkwaterfilters

Pentair stelt de geavanceerde prestaties van hun commerciële kwaliteitsfiltratie beschikbaar voor thuisgebruik met hun Pentair Everpure drinkwaterfilters.

Elk patroon is gemaakt van een naadloos, polymeer gevoerd aluminium; geen plastic, zoals andere filtratiesystemen. Aan de binnenkant levert de Micro-Pure precoat-filtratietechnologie zes keer meer filtervermogen en superieure chloor- en deeltjesreductie. Zelfs hun meest betaalbare filtersysteem beschermt jou en je gezin tegen schadelijke verontreinigingen zoals lood, cysten en asbest. Toch maakt het ontwerp voor de snelle vervanging van het patroon het vervangen zo eenvoudig als het vervangen van een gloeilamp.

Het zuiver drinkwater kost jou met het Everpure systeem slechts enkele centen per liter. Dit systeem is dus per glas goedkoper dan water in flessen of andere drinkwatersystemen. Bovendien levert de filter u ongeveer gedurende een jaar fris water. Dit is wel afhankelijk van de grootte van je gezin en de hoeveelheid water die je drinkt. Dus je hoeft niet meer te sleuren met pakken water en je levert je steentje bij aan een groenere planeet.

Daar boven op zijn de Everpure-systemen zijn heel eenvoudig te installeren. De systemen S-100, H-series, PBS-400 en SPA-400 worden onder de gootsteen in de keuken of de badkamer gemonteerd en met een afzonderlijk filterkraantje verbonden.

Hoe kies je de juiste drinkwater filter?

Het kiezen van de juiste drinkwater filter hangt af van je specifieke behoeften en de kwaliteit van je kraanwater. Onze experts bij Aquagroup staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Installatie en onderhoud

Onze drinkwater filters zijn eenvoudig te installeren en vereisen minimaal onderhoud. We bieden gedetailleerde instructies en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je filter optimaal presteert. Regelmatig onderhoud is essentieel om de levensduur van de filter te verlengen en de kwaliteit van het drinkwater te garanderen.

Contacteer ons voor meer info of bestel uw systeem of vervangfilter op onze webshop!