Everpure H 104 EV926270

Everpure

Everpure H 104 biedt u top kwaliteit aan die zorgt voor een uitstekende waterfiltratie bij u thuis. Na het bewezen succes van dit product bij grootgebruikers in de voedingsindustrie, opteerde Pentair om deze ook aan de thuisgebruiker aan te bieden. De exclusieve Pentair Everpure Preoat-filtratietechnologie combineert Micro-Pure® en een uniek geplooid filtermembraan met val deeltjes zo klein als 0,5 micron. Dit sterk ontworpen ontwerp biedt u de grootste filtering oppervlakte, langere levensduur van de filter en duurzame prestaties.

Voordelen EVERPURE H 104

De meest voorkomende contaminanten (lood, schimmel, algen, cryptosporidium en giardiacysten) worden er grotendeels uit verwijderd, waardoor de H 104 lekker smakend water levert. Het grote filterpatroon heeft een lange levensduur. Met een capaciteit van 3780 liter geniet u tot een jaar lang van lekker kraantjeswater (afhankelijk van het waterverbruik in uw huishouden). Ook uw portemonnee zal het verschil voelen. Omgerekend komt dit neer op een besparing van 1.247€ per jaar aan flessenwater. De flessen hoeft u niet meer hoeft te zeulen van de winkel tot u thuis waardoor u uw steentje bijdraagt voor het milieu.

Het H 104 systeem is heel gemakkelijk in installatie, maar er moet wel een extra kraantje voorzien worden om de filter aan te sluiten. Als er geen mogelijkheid is om een extra kraan aan te sluiten, dan stellen wij u de 3-weg kraan van Aqua Pro voor. De ingebouwde wateruitschakeling zorgt voor een eenvoudigere patroonverandering. Het exclusieve Micro-Pure-filter materiaal bekleedt het geplooide oppervlak in het patroon.

H 104 biedt u fantastisch fris smakend, schoon water met het behoud van zijn vitale natuurlijke mineralen. De filter absorbeert aardachtige, beschimmelde, visachtige smaken en geuren. De filter werkt ook op bedrijfsniveau, wat betekent dat Everpure de kracht van hun H 104 commerciële filter heeft kunnen bundelen in een filter geschikt voor thuisgebruik. Een commerciële metalen bus beschermt de filter tegen barsten of splijten. De H 104 filter vermindert deeltjes zo klein als 0,5 micron door mechanische middelen, alsook helpt het kalk en kalkaanslag te voorkomen in water verbruikende apparaten. Wat dan weer zorgt voor een langere levensduur van uw keukentoestellen.

Technische specificaties H 104

  • Capaciteit (l) 3,780 liter
  • Debiet (lpm) 1.9 liter per minuut
  • Loodverwijdering en bescherming tegen kalkaanslag