Tibera

Delta Tibera Ontharder zonder stroom

Net zoals alle andere Delta waterontharders is ook deze een hydraulische ontharder, hij werkt dus zonder elektriciteit. De Delta Tibera is een duplex ontharder met 2 harsflessen van 3 liter. Elke harsfles levert zacht water tot hij zijn capaciteit bereikt heeft en de harsen verzadigd zijn. Dan moet de harsfles regenereren. Gedurende de regeneratie die slecht 15 minuten duurt, levert de tweede harsfles nog steeds zacht weter. Beide modules zijn altijd samen in werking, wat een hoge capaciteit met zich meebrengt. De 2 modules zullen echter nooit gelijktijdig regeneren waardoor men 24/24 zacht water heeft. De Delta waterontharders zijn zeer zuinige apparaten, voor de regeneratie van een module is er slechts 300 gram zout en 18 liter water nodig. Dit is weinig in vergelijking met andere ontharders met dezelfde capaciteit.

Het design

De Delta Tibera is een compacte duplex-waterontharder waarbij zowel de modules als het zoutreservoir in één behuizing zitten. Dit apparaat meet slechts 46,8 cm (hoogte) bij 52,2 cm (breedte) bij 59,2 cm (diepte) en kan dus gemakkelijk in elke kelder of bergruimte geplaatst worden. Dit model is iets groter dan de Delta Morava waardoor er meer zout in het zoutreservoir kan en het dus minder snel moet bijgevuld worden.

Incl. levering

Bij de Delta Tibera aankoop zitten alle nodige aansluitstukken: 2 flexibels op ؾ, een Delta afvoerdarm van 2.5m, een bypass die achteraan het toestel kan gemonteerd worden, 50kg regeneratiezout gratis, De levering is ook gratis en nadien kan u kiezen voor een gratis opstart van uw waterverzachter. Deze waterverzachter is aangeboden door 4 verschillende vakmannen dus er is altijd iemand dichtbij om u te ondersteunen.

Goedkoper?

Jawel, wij kunnen deze ontharder goedkoper aanbieden indien u voor de plaatsing van een vakman kiest. De ontharders in de webwinkel zijn aan 21% btw. Hier kan u een op een voordeel doen indien uw woning ouder is dan 10jaar. u bespaart 15% op uw aankoop.

Gratis Delta Open Drain bij elke Delta ontharder

Vanaf 1 januari 2017 vindt u bij elke Delta waterontharder (huishoudelijk, industrieel & hot water) een gratis Delta Open Drain meegeleverd. Daar het wettelijk verplicht is om een opening van minstens 2 cm te hebben in de afvoer zijn wij van mening dat bij elke Delta waterontharder een Delta Open Drain hoort. Deze zal dus standaard meegeleverd worden met elke Delta waterontharder in de verpakking. Via de open afvoeraansluiting kan men het water zien stromen en hij verhindert dat, bij verstopping, het afvalwater terug in de ontharder loopt.

Uniek voor dit product

  • Werkt zonder stroom
  • 24/24 uur zacht water
  • Duplex uitvoering

Technische info

Aansluiting 1/2, 3/4, 1
Werkdruk 1 8 bar
Debiet Max 2600l/h
Uitwisselingscapaciteit 150m3/ppm CaCO3
Waterverbruik 18L
Zoutverbruik 0,3 kg
Regeneratieduur 15 min