Isera

Delta Isera waterverzachter zonder stroom

Net zoals alle andere Delta waterontharders is ook de Delta Isera een hydraulische ontharder, hij werkt dus zonder elektriciteit. De Delta Isera is een simplex ontharder met één harsfles van 3 liter. Deze levert zacht water tot hij zijn capaciteit bereikt heeft en de harsen verzadigd zijn. Dan moet hij regenereren. Gedurende de regeneratie die slecht 15 minuten duurt, levert de Delta Isera eventjes hard water. Zodra de regeneratie afgelopen is, beschikt u weer over zacht water. De Delta Isera waterontharders zijn zeer zuinige apparaten, voor een regeneratie is er slechts 300 gram zout en 18 liter water nodig. Dit is weinig in vergelijking met andere ontharders met dezelfde capaciteit.

Het design

De Delta Isera is een compacte waterontharder met apart zoutreservoir. De module kan bijvoorbeeld aan de wand bevestigd worden met een support zodat men met de afvoerslang van de ontharder bij de bestaande afvoerleiding kan. Het zoutreservoir kan gewoon op de grond blijven staan zodat men niet te hoog moet tillen met de zakken wanneer men het zout wil bijvullen. (zie afbeelding) De module meet slechts 44,9 cm (hoogte) bij 20 cm (breedte) bij 28,5 cm (diepte). De afmetingen van het zoutreservoir zijn: 37,4 cm (hoogte) bij 46,4 cm (breedte) bij 24,2 cm (diepte). Een compacte ontharder die dus gemakkelijk in elke kelder, bergruimte of meterkast geplaatst kan worden. De harsfles kan in verschillende richtingen in de houder geplaatst worden. Op die manier kan de beschikbare ruimte optimaal benut worden.

Incl. levering

Bij de Delta Isera aankoop zitten alle nodige aansluitstukken: 2 flexibels op ؾ, een Delta afvoerdarm van 2.5m, een bypass die achteraan het toestel kan gemonteerd worden, 50kg regeneratiezout gratis, De levering is ook gratis en nadien kan u kiezen voor een gratis opstart van uw waterverzachter. Deze waterverzachter is aangeboden door 4 verschillende vakmannen dus er is altijd iemand dichtbij om u te ondersteunen.

Goedkoper?

Jawel, wij kunnen deze ontharder goedkoper aanbieden indien u voor de plaatsing van een vakman kiest. De ontharders in de webwinkel zijn aan 21% btw. Hier kan u een voordeel op doen indien uw woning ouder is dan 10jaar. u bespaart 15% op uw aankoop.

Gratis Delta Open Drain bij elke Delta ontharder

Vanaf 1 januari 2017 vindt u bij elke Delta waterontharder (huishoudelijk, industrieel & hot water) een gratis Delta Open Drain meegeleverd. Daar het wettelijk verplicht is om een opening van minstens 2 cm te hebben in de afvoer zijn wij van mening dat bij elke Delta waterontharder een Delta Open Drain hoort. Deze zal dus standaard meegeleverd worden met elke Delta waterontharder in de verpakking. Via de open afvoeraansluiting kan men het water zien stromen en hij verhindert dat, bij verstopping, het afvalwater terug in de ontharder loopt.

Technische info

Aansluiting 1/2, 3/4, 1
Werkdruk 1 8 bar
Debiet max 1500l/h
Uitwisselingscapaciteit 150m3/ppm CaCO3
Waterverbruik 18L
Zoutverbruik 0,3 kg
Regeneratieduur 15 min