Delta Escalda waterverzachter

Delta Escalda waterverzachter zonder stroom

Delta Escalda waterverzachter die aangeboden wordt door Aquagroup is, net zoals alle andere Delta waterverzachters, een hydraulische ontharder: de ontharder werkt zonder elektriciteit. De Delta Escalda is een waterverzachter/simplex ontharder met een 3 liter harsfles. De Delta Escalda levert zacht water, tot en wanneer de 3 liter hars verzadigd is. Daarna zal hij automatisch regenereren. Tijdens die regeneratie, die zo’n 15-tal minuten duurt, levert de Delta Escalda heel even hard water. Van zodra de regeneratie afgelopen is, hebt u terug zacht water. Aquagroup is zeker voorstander van dit toestel die in een iets hogere prijsklasse zit. Uiteindelijk wint u dit in de kortste keren terug daar u geen schade meer heeft aan de kranen, leidingen, bad en huishoudtoestellen.

Het compact design

De Delta Escalda waterverzachter is een compacte ontharder. De module en het zoutreservoir zitten samen in één behuizing, een zogenaamde monoblok. Essentiële onderdelen zoals een bypass en vuilfilters 80µ zijn standaard ingebouwd. Het toestel is slechts 48 cm hoog, 24,1 cm breed en 53,8 cm diep en kan dus gemakkelijk in elke kelder, bergruimte of meterkast geplaatst worden. De harsfles kan op drie verschillende manieren in de behuizing geplaatst worden. Op die manier kan de beschikbare ruimte optimaal benut worden.

Deze waterverzachter is aangeboden door 4 verschillende vakmannen dus er is altijd iemand dichtbij om u te ondersteunen.

Goedkoper?

Absoluut, wij kunnen deze ontharder goedkoper aanbieden indien u voor de plaatsing van een vakman kiest. De ontharders in de webwinkel zijn aan 21% btw. Hier kan u een voordeel op doen indien uw woning ouder is dan 10jaar. U bespaart 15% op uw aankoop.

Vanaf 1 januari 2017 vindt u bij elke Delta waterontharder (huishoudelijk, industrieel & hot water) een gratis Delta Open Drain meegeleverd. Daar het wettelijk verplicht is om een opening van minstens 2 cm te hebben in de afvoer zijn wij van mening dat bij elke Delta waterontharder een Delta Open Drain hoort. Deze zal dus standaard meegeleverd worden met elke Delta waterontharder in de verpakking. Via de open afvoeraansluiting kan men het water zien stromen en hij verhindert dat, bij verstopping, het afvalwater terug in de ontharder loopt.

Uniek voor dit product

  • Zowel in beige en grijze kleur verkrijgbaar
  • Waterverzachter zonder stroom
  • Zeer compacte waterverzachter
  • Laag water en zoutverbruik

Technische info

Aansluiting 1/2″, 3/4″, 1″
Werkdruk 1 – 8 bar
Debiet max 1500l/h
Uitwisselingscapaciteit 150m3/ppm CaCO3
Waterverbruik 18L
Zoutverbruik 0,3kg
Regeneratieduur 15 min