Morava

Net zoals alle andere Delta waterontharders is ook deze een Hydraulische ontharder, hij werkt dus zonder elektriciteit. De Delta Morava is een duplex ontharder met 2 harsflessen van 3 liter. Elke harsfles levert zacht water tot hij zijn capaciteit bereikt heeft en de harsen verzadigd zijn. Dan moet de harsfles regenereren. Gedurende de regeneratie die slecht 15 minuten duurt, levert de tweede harsfles nog steeds zacht weter. Beide modules zijn altijd samen in werking, wat een hoge capaciteit met zich meebrengt. De 2 modules zullen echter nooit gelijktijdig regeneren waardoor men 24/24 zacht water heeft. De Delta waterontharders zijn zeer zuinige apparaten, voor de regeneratie van een module is er slechts 300 gram zout en 18 liter water nodig. Dit is weinig in vergelijking met andere ontharders met dezelfde capaciteit

Het compacte design van de waterverzachter

De door Aquagroup voorgestelde Delta Morava (47 cm (B) x 49 cm (D) x 46 cm (H) (inclusief bypass)), is een De Delta Mosela is een compacte duplex-waterontharder waarbij de modules en het zoutreservoir in 2 aparte behuizing zitten die een gelijkaardige capaciteit bieden. Deze kan worden opgeborgen in een bergruimte, garage, kelder of zelfs in de keukenkast. Een meer dan compact toestel met een grote onthardingscapaciteit is niet onbelangrijk in een tijd waar wonen en bouwen steeds kleiner en duurzamer moet. Een ander belangrijk voordeel is dat men het deksel niet meer hoeft op te tillen om zout bij te vullen. Men kan de Delta Morava dus gerust in een lage kast of onder een schap plaatsen. Het zoutreservoir kantelt eenvoudigweg open en blokkeert in de open positie zodat men de 2 handen vrij heeft om er zout in te gieten. (zie afbeelding) Het uitneembare zoutreservoir van de Delta Morava wat handig is bij het reinigen van de zoutreservoir.

Incl. levering

Inbegrepen bij de Delta Morava aankoop:

  • 2 flexibels op ؾ, een Delta afvoerdarm van 2.5m
  • Een bypass die achteraan het toestel kan gemonteerd worden,
  • Deze door Aquagroup aangeboden Delta waterverzachter is aangeboden door 4 verschillende vakmannen dus er is altijd iemand dichtbij om u te ondersteunen.

Goedkopere prijs?

ABSOLUUT, wij kunnen deze ontharder goedkoper aanbieden indien u voor de plaatsing van een vakman kiest. De ontharders in de webwinkel zijn aan 21% btw. Het voordeel indien uw woning ouder is dan 10 jaar komt deze aan 6% btw bij installatie. De besparing komt op 15% op uw aankoop.

Gratis Delta Open Drain bij elke Delta ontharder

Vanaf 1 januari 2017 vindt u bij elke Delta waterontharder (huishoudelijk, industrieel & hot water) een gratis Delta Open Drain meegeleverd. Daar het wettelijk verplicht is om een opening van minstens 2 cm te hebben in de afvoer zijn wij van mening dat bij elke Delta waterontharder een Delta Open Drain hoort. Deze zal dus standaard meegeleverd worden met elke Delta waterontharder in de verpakking. Via de open afvoeraansluiting kan men het water zien stromen en hij verhindert dat, bij verstopping, het afvalwater terug in de ontharder loopt.

Uniek voor dit product

  • Waterverzachter zonder stroom
  • zeer compacte waterverzachter
  • laag water en zoutverbruik
  • Eenvoudig voor de doe het zelf
  • Duplex 24/24 zacht water
  • Gemaakt in Belgie

Technische info

Aansluiting 1/2, 3/4, 1
Werkdruk 1 8 bar
Debiet Max 2600l/h
Uitwisselingscapaciteit 150m3/ppm CaCO3
Waterverbruik 18L
Zoutverbruik 0,3 kg
Regeneratieduur 15 min