Waterontharder kopen

Wil je een waterontharder kopen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Met meer dan 30 jaar ervaring is Aquagroup dè leverancier van waterontharders, ontijzeraars en allerhande waterbehandelingen. Het grote succes van Aquagroup is te danken aan een onklopbare prijs/kwaliteit verhouding met perfecte service. Met onze waterontharders garanderen we je alle voordelen van zacht water. Niet enkel gaan je huishoudtoestellen langer mee, ook je huid en haar genieten van zacht water.

Bij Aquagroup specialiseren we ons in het ontkalken en behandelen van drinkwater en het bruikbaar maken van putwater. Voor je overgaat tot een waterontharder kopen, kan je best eerst je water laten testen door een van onze vakmensen. Onze vakmannen zijn technisch geschoold en uiterst bekwaam. We helpen je graag bij het uitvoeren van de wateranalyse tot het plaatsen van uw waterontharder.

AG Soft close up

Kort gezegd is een waterontharder, ook wel gekend als een waterverzachter of ontkalker, een zuiveringsinstallatie op kleine schaal. De meeste toestellen werken volgens het principe van ionenuitwisseling via hars. Lees meer hierover bij "Hoe werkt een waterverzachter?".

Wanneer een waterontharder precies nodig is hangt af van jouw wensen en eisen voor je kraantjeswater. Wij raden aan om vanaf 25 fH een waterontharder aan te schaffen. Je waterhardheid kan je zelf testen of laten testen door een van onze professionals.

De voordelen van een waterontharder zijn veelvoudig. Samengevat filter je kalk uit je water waardoor je minder elektriciteit verbruikt, minder moet poetsen en de levensduur van je apparaten, leidingen en kranen langer verlengt. Maar er zijn nog veel meer voordelen. Lees ze allemaal bij "De voordelen van een waterverzachter".

De prijs van een waterontharder hangt af van heel wat factoren zoals het aantal waterpunten, de hardheid van het water, het type waterontharder, ... Meer uitleg vind je op onze pagina "Waterontharder prijs".

Ben je helemaal overtuigd en wil je een waterontharder laten plaatsen? Contacteer ons of vraag een offerte aan.

Of ben je een echte doe-het-zelver en wil je je waterontharder zelf plaatsen? Dat kan! Lees onze gids voor het zelf plaatsen van je waterontharder.