Waterontharder prijs

Waterontharder prijs gezocht? Heb je plannen om een waterontharder aan te schaffen dan ben je hier aan het juiste adres. Met meer dan 30 jaar ervaring is Aquagroup uw leverancier van waterverzachters, ontijzeraars of allerhande waterbehandelingen. Daarnaast is het grote succes van Aquagroup te danken aan een onklopbare waterontharder prijs/kwaliteit verhouding met perfecte service. Dankzij onze waterverzachters garanderen wij u alle voordelen van zacht water. Niet enkel gaan uw huishoudtoestellen langer mee, maar ook uw gezondheid en huid komt hier te goede van.

Factoren die een rol spelen bij de waterontharder prijs

Het type waterverzachter, een mechanische waterontharder of elektronische waterontharder vormt een belangrijke keuze bij waterzuivering. De sterkte van de waterfilter is afhankelijk van:

  • Het aantal waterpunten (toilet, kranen, bad, lavabo,…). Zo heeft een café of restaurant mogelijks meerdere waterpunten dan een huishouden;
  • Het aantal personen die water gebruiken met of zonder regenwater;
  • Het type gebouw. Of het aantal badkamers;
  • De waterhardheid van het water van uw binnenkomend drinkwater (stadswater);
  • Het type waterbehandeling;
  • Aantal beurten onderhoud;
  • Het btw tarief, bij een woning van ouder dan 10 jaar is het 6%, bij een woning jonger dan 10 jaar is dit 21%.

Vooraleer we even dieper ingaan over de waterontharder prijs toch even het volgende:

  • De aankoop van een waterontharder is wel degelijk een slimme investering die u later héél wat extra kosten of problemen kan besparen.
  • Kalk zal leidingen en kranen verstoppen met als resultaat dat u meer energie gaat verliezen en minder waterdruk gaat krijgen.
  • Bovendien vermindert de levensduur van uw waterontharder aanzienlijk.

Een waterverzachter, is dit een slimme investering?

Staar uzelf niet blind op de waterontharder prijs, alleen al omdat een goede waterontkalker of waterontharder uw apparaten proper houdt. Want wie verwijderd er nu graag kalk of kalkaanslag? Ook het type waterontharder zal een rol spelen in de prijs. Welke type u moet kopen zal afhankelijk zijn van uw waterverbruik, is deze eerder wisselend of eerder standvastig.

Prijs/kwaliteit

Het grote succes van Aquagroup is te danken aan de onklopbare waterontharder prijs en kwaliteit verhouding met de perfecte service.

De waterontharder prijs, van basic tot high-end.

Een waterontharder kopen houdt in dat je net zoals bij vele toestellen moet afwegen welke functionaliteiten je nodig hebt. De prijs is hier ook verschillend van het model dat je kiest. Door het brede gamma toestellen dat we aanbieden, kunnen we u zowel een basis toestel als een super de luxe, high-end toestel aanbieden. Neem vrijblijvend contact op en krijg een gratis waterontharder prijsofferte. Je kan ook onmiddellijk onze webshop bezoeken.

Waterverzachter online kopen

Bij ons kan je alle benodigdheden voor waterverzachters, ontharders, drinkwatersystemen en zout verkrijgen. Contacteer ons voor waterverzachter plaatsing of waterverzachter onderhoud op info@aquagroup.be. Ga naar onze webshop