Heel simpel je waterleidingen ontkalken

Wanneer je thuis hard water hebt is het goed mogelijk dat je waterleidingen verkalkt zijn met onprettige gevolgen van dien. Door de installatie van een waterontharder bij je thuis zijn al deze problemen verholpen.

Hoe raken je waterleidingen verkalkt?

Het duurt enige tijd tegen dat je waterleidingen gevuld zijn met kalk maar eenmaal dit het geval is brengt dit nare gevolgen mee. Dit komt vaak voor in oudere woningen die jarenlang hard water hebben gebruikt en waar de leidingen bijna volledig bezet zijn met kalk. De doorstroom van het water wordt belemmerd en er treedt drukverlies en/of lekkages op.

Hoe kan je je waterleidingen ontkalken?

Het is even eenvoudig als het ontkalken van je elektrische huishoudtoestellen zoals een koffiezetapparaat of een waterkoker. Je installeert een waterontharder en deze verwijderd en voorkomt op zijn beurt kalkaanslag. Doordat er zacht water door je leidingen stroomt dankzij de waterontharder wordt de kalkaanslag langzaam afgebroken en wordt er geen nieuwe kalkaanslag geproduceerd (dit is een proces die enkele maanden tijd nodig heeft)

Interesse? Vraag hier uw gratis offerte aan

Op de hoogte blijven?