Waterontharder plaatsen

Waterontharder plaatsen? Het laten plaatsen van een ontharder is een goede zaak want door de kalkaanslag op je toestellen te reduceren verbruik je veel minder energie en bespaar je tot € 650 per jaar. Een waterontharder plaatsen zorgt ook voor zacht water en is veel gezonder voor je huid en haar en je machines gaan ook veel langer mee.

Aquagroup waterverzachters klein en groot

Waterontharder plaatsen? Kies voor de ervaring van Aquagroup

Met meer dan 30 jaar ervaring is Aquagroup uw leverancier van een waterontharder, ontijzeraars of allerhande waterbehandelingen. Daarnaast is het grote succes van Aquagroup te danken aan een onklopbare prijs/kwaliteit verhouding met perfecte service. Door een waterontharder te plaatsen garanderen wij u alle voordelen van zacht water. Niet enkel gaan uw huishoudtoestellen langer mee, maar ook uw gezondheid en huid komt hier te goede van.

Een waterontharder plaatsen via Aquagroup is kiezen voor een team van technische specialisten met focus op het ontkalken van water, maar ook drinkwater behandelen en putwater bruikbaar maken. Vooraleer u overgaat tot een waterontharder plaatsen, kan u best eerst het water laten testen door 1 van onze vakmensen. Onze vakmannen zijn technisch geschoold en uiterst bekwaam om u te helpen gaande van het uitvoeren van de wateranalyse tot het plaatsen van uw waterontharder. Onze klanten trachten we zo snel mogelijk op een professionele manier te helpen.

Kalk

Waarom voor een waterontharder kiezen?

Vervelende kalkaanslag is meteen verleden tijd met onze waterontharder, ook wel bekend onder de naam waterverzachter of ontkalker. Het water is veel zachter waardoor er geen kalkvorming is op je kranen en de waterverbruikende huishoudtoestellen minder snel kapot gaan.

Onze vakmannen zijn technisch geschoold en uiterst bekwaam, voordat we overgaan tot een waterontharder plaatsen voeren van eerst een wateranalyse uit. Alle klanten trachten we zo snel mogelijk op een professionele manier te helpen.

Wat kost een waterontharder ongeveer?

Kleine modellen zijn reeds beschikbaar vanaf 695 euro exclusief btw. Bij een waterontharder plaatsen hebt u weinig technische kennis nodig. Ideaal voor de doe-het-zelf! Aquagroup kan ook uw waterverzachter tegen de beste prijs voor u plaatsen.

Hard Water Affects Appliances

Hoe werkt een waterontharder?

Een waterontharder of waterverzachter is eigenlijk een waterzuiveringsinstallatie op kleine schaal. Een waterontharder plaatsen moet gebeuren waar het drinkwater je woning binnenkomt. Meestal is dit de kelder of de garage. De meeste toestellen werken volgens het principe van ionenuitwisseling: in een cilindervormige harsfles met harskorrels worden magnesium- en calciumionen (kalk dus) uitgewisseld met natriumionen. Na de reiniging is het water kalkvrij en kan het verdeeld worden naar de waterleidingen en de verwarmingsketel. Het meest voorkomend proces is de ionenuitwisseling.

ONZE MISSIE

Wij zijn tegen de agressieve deur aan deur verkoop voor waterontharders. Onze klant staat centraal en eerlijkheid dragen wij hoog in het vaandel. Daarbovenop is één van onze troeven dat wij uiterst transparante prijzen kunnen aanbieden en dit over geheel België. Dit resulteert dat wij waterontharders kunnen verkopen tegen de sterkste prijzen. Nadien zorgen wij ervoor dat deze door onze gespecialiseerde vakmannen geplaatst en onderhouden worden.

Bij Aquagroup zijn we een team van technische specialisten met focus op het ontkalken alsook drinkwater behandelen en putwater bruikbaar maken. Vooraleer u overgaat op installeren van uw waterontharders kan u dan ook best eerst uw water laten testen door 1 van onze vakmensen.

Contacteer ons

Wilt u dus een waterontharder plaatsen? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte via ons contactformulier of ga naar onze webshop.