Zoutblokken bestellen voor je waterverzachter

Waterverzachter zoutblokken bestellen doe je het beste bij Aquagroup. Wij hebben verschillende soorten zoutblokken die geschikt zijn voor alle typen waterverzachters. Deze zijn niet alleen slim en compact, maar bieden veel andere pluspunten.

Alles weten over welke waterverzachter zoutblokken jij nodig hebt? Lees dan snel verder.

Strooiblokken

Verschillende soorten blokzout kopen

Het is erg makkelijk om Aquagroup blokzout te gebruiken en te genieten van de werking. Naast de handige verpakking kun je ze ontzettend simpel toevoegen aan de pekelbak. Ook het opbergen werkt erg simpel. Onze zoutblokken worden het meest gebruikt in compacte waterontharders, al kunnen we ze voor allerlei soorten waterverzachters leveren.

Ga je een blokzout bestellen op onze website, dan is het altijd goed om te kijken naar welke verschillende soorten er te verkrijgen zijn. Vanwege de universele afmetingen die we voor onze zoutblokken gebruiken, is er voor ieder model waterontharder wel een geschikte match te vinden. Online zijn ze daarbij op diverse wijzen eenvoudig en snel te bestellen, en kan dit zelfs via het contactformulier.

Waterontharder met zoutblokken

Voor je overgaat tot het bestellen van je zoutblokken is het goed om te weten wat voor soorten er te verkrijgen zijn. In een pakket zitten 4 stuks die allemaal 2.3 kg wegen. Alle blokken voldoen aan de kwaliteitsnorm EN 973 Type A en zijn samengesteld van zuiver zout van de hoogst mogelijke kwaliteit. Leveringen gebeuren via Bpost en zijn maximaal drie pakken van 9.2 kg. Hieronder kijken we naar op welke waterverzachters de zoutblokken precies passen.

Nu je weet hoe zoutblokken je waterontharder helpen om nog beter te functioneren, gaan we kijken voor welke typen deze geschikt zijn. Omdat we werken met universele afmetingen passen deze zoutblokken bijna in elke soort waterverzachter. Er zijn enkele voorbeelden van veel voorkomende soorten, zoals Valeco ontharders, Sensor waterontharder, Delta waterverzachter en Judo waterverzachter.

Weet je niet zeker of het ook werkt voor jouw waterontharder of verzachter? Het is altijd mogelijk om even contact op te nemen om het te controleren.