Regenwaterfilters

Regenwater filteren is de oplossing om regenwater dat wordt verkregen uit de natuur, te recycleren. Dus waarom zouden we er geen gebruik van maken? Er bestaan heel wat regenwaterfilters. Wij zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Wat doet een filter regenwater?

Een regenwaterfilter zorgt ervoor dat het regenwater gezuiverd wordt. Stof, bladeren, takken, zand, steentjes, enz. worden opgevangen door de regenwaterfilter en deze zorgt er ook voor dat het regenwater reukloos en kleurloos wordt. Er zijn ook regenwaterfilters met UV die uw regenwater bacterievrij maken.

Met een regenwaterfilter kunt u heel wat besparen in uw huishouden! Het is dus een goed idee om te investeren in een regenwaterfilter en op die manier te besparen op uw waterverbruik. De kost hebt u in een mum van tijd terugverdiend! Een waterfilter is dus een goede investering.

Conclusie

Een regenwaterfilter, waterontharder (of waterverzachter) is een zeer goede investering voor het hele gezin. Door te investeren in een waterzuiveringsinstallatie geniet u jaren van zacht en proper water. Op die manier zorgt u ervoor dat de hardheid van water wordt tegengaan en u recycleert regenwater dat gratis ter onze beschikking staat. Door het te filteren met een regenwaterfilter krijgt u mooi en proper water, geschikt voor dagelijks gebruik.

Naast een waterfilter of regenwaterfilter kunt u ook investeren in een waterontharder, ook wel waterverzachter genoemd.
Een van de bekendste merken is de Delta waterontharder. Maak voorgoed komaf met kalk!

Vergeet niet dat regenwater gratis is. Er moeten in Vlaanderen nog geen taksen betaald worden op het gebruik van regenwater.