Soft Sel Regular

Deze zouttabletten bevatten geen chemische of ander bindmiddelen. Deze tabletten zijn geschikt voor elk type waterverzachter. Dit zout niet geschikt als zwembadzout. De vorm en hardheid van de tabletten bevorderen een regelmatige pekelaanmaak. Bovendien voorkomen de tabletten ook klontenvorming zodat verstoppingen in de apparatuur worden vermeden.

Dit product is geschikt voor het ontharden van drinkbaar water en water bestemd voor de productie en verwerking van voedingsmiddelen. De tabletten zijn beschikbaar in zakken van 25kg en dienen op een droge plaats bewaard te worden. Dit zout wordt gemaakt in België. Dit betekent dus goede kwaliteit en een gegarandeerde werking. Het zout voldoet aan alle Europese normen (Conform EN 973 TYPE A, AFNOR T90-612 en DIN 19604). Jouw garantie op zacht water.

Meer informatie over zout nodig? Contacteer ons via het bovenstaande formulier of via info@aquagroup.be

Technische specificaties:

Verpakking

Zak van 25 kg. 40 zakken van 25 kg per pallet.

Afmetingen zouttabletten

De zouttabletten hebben een afmeting van 25 x 25 x 12 mm.

Toepassingen

Geschikt voor het ontharden van drinkbaar water en water bestemd voor de productie van voedingsmiddelen.
Niet geschikt voor de behandeling van zwembadwater.

Gebruik

Zowel voor huishoudelijke als industriële waterontharders.

Kwaliteit

Conform EN 973 TYPE A, AFNOR T90-612 en DIN 19604.
De vorm en hardheid van de tabletten bevorderen een regelmatige pekelaanmaak. Bovendien voorkomen de tabletten ook klontenvorming zodat verstoppingen in de apparatuur worden vermeden.

Additieven

Soft Sel Regular bevat geen chemische of andere bindmiddelen.

Opslag

Het zout dient droog bewaard te worden.

9200000086424689 1

Soft Sel Regular zijn ronde zouttabletten. Dit zout wordt gebruikt voor de regeneratie van ionen uitwisselende harsen in huishoudelijke en industriële water ontharders. Soft Sel Regular zijn zouttabletten ontwikkeld op basis van zeer zuiver zout. De hoge kwaliteit draagt bij tot een ultra-efficiënt gebruik en een langere levensduur van uw waterontharder.