Evolio 8L

De Fleck 8L Evolio is ontwikkeld als een gebruiksvriendelijke ontharder met een moderne en aantrekkelijke vormgeving. Elke versie is beschikbaar in 4 verschillende formaten. De sturing is op het bovenste deksel gemonteerd. Dat vereenvoudigt de toegang tot de gegevens van de ontharder, die dankzij de helling van het display goed leesbaar zijn. Bovendien verbetert de grote zoutopening de ergonomie van de Evolio en maakt ze het bijvullen van zout eenvoudiger.

Het design

Grotere dikte: 5 millimeter dikke behuizing. Grotere stevigheid en verbeterde aansluiting en stabiliteit tussen het deksel en het lichaam van het cabinet. Openzwaaiend deksel met roestvrij stalen scharnieren. Vereenvoudigde zoutvulling: met één enkel duwtje krijgt u toegang tot de zoutvoorraad. Lange levensduur. Display met een helling van 20°. De informatie op het display is beter zicht- en leesbaar. Trechtervormig design van de zoutopening. Eenvoudig te gebruiken en te onderhouden

Evolio is ontwikkeld als een eenvoudig te gebruiken complete waterontharder met een modern en aantrekkelijk design. Elke versie is verkrijgbaar in 4 verschillende afmetingen. De timer is gemonteerd op de bovenklep, het vergemakkelijken van de toegang tot de ontharder gegevens, gemakkelijk leesbaar dankzij de 20° scherm helling. Bovendien is de grote zout opening maakt Evolio waterontharder ergonomische en vereenvoudigt het zout refill operatie.

Uniek voor dit product

  • Grotere stevigheid en verbeterde aansluiting en stabiliteit tussen het deksel en het lichaam van het cabinet.
  • Vereenvoudigde zoutvulling: met één enkel duwtje krijgt u toegang tot de zoutvoorraad.
  • Lange levensduur.
  • De informatie op het display is beter zicht- en leesbaarEenvoudig te gebruiken en te onderhouden.
  • Grotere dikte: 5 millimeter dikke behuizing.
  • Openzwaaiend deksel met roestvrij stalen scharnieren.Display met een helling van 20°.
  • Trechtervormig design van de zoutopening.Afmeting: B310 mm X H760 mm X D425 mm

Technische info

Aansluiting 1/2″, 3/4″, 1″
Werkdruk 1 – 8 bar
Debiet max 1560l/h
Uitwisselingscapaciteit 750m3/ppm CaCO3
Waterverbruik 83L
Zoutverbruik 1,8 kg
Regeneratieduur 30 min