Harsenreiniger voor uw waterverzachter Blue Resup Clean 5L

Blue Resup Clean 5L is een onderhoudsproduct voor uw waterverzachter. Deze Blue Resup Clean 5L gemaakt op basis van 25% Fosforzuur. 5 liter = 500 liter harsen behandelen. Maximaal twee keer gebruiken bij sterk vervuilde harsen. Eén keer per jaar gebruiken. De meeste huishoudelijke waterverzachters hebben 8 tot 22 l harsen. Deze reiniger kan je dus meerdere jaren gebruiken bij een huishoudelijk toestel. De verhouding chemicaliën is 25%. Dit product gebruik je best jaarlijks om de harsen en de besturing van uw ontharder te reinigen. Bij twijfel over de juiste hoeveelheid kan je best niet meer dan 1/20 (250ml) per jaar gebruiken. Sommige leverancier verdunnen deze harsenreiniger, zo kan je er meer van gebruiken.

Blue Resup Clean 5 L

Onderhoudsproduct waterverzachter Info:

Ijzer- en mineraalresten kunnen zich opstapelen in de harsen van de waterontharder waardoor de waterdoorstroming en de capaciteit van het toestel om te verzachten vermindert. Ook kan deze opstapeling een rare geur en smaak aan het water geven. De meeste fabrikanten raden een jaarlijks gebruik aan. Uitgezonderd op Delta ontharders.

RESUP CLEAN, RESIN CLEAN, RESINPROF, RESUP

  • Verwijdert deze resten en elimineert een eventuele slechte geur en/of smaak op uw waterverzachter en de harsen.
  • Houdt de kleppen en pistons en keramische schijven vrij van vervuiling en oxidatie.
  • Daarnaast verzekert het een langere levensduur van de harsen en voorkomt het de aangroei van ongewenste micro-organismen in uw waterverzachter.

Buiten bereik van kinderen bewaren

  • H314-315 Veroorzaakt huidirritatie.
  • H319 Veroorzaakt ernstige oogirritatie.
  • S-2 Buiten bereik van kinderen bewaren.
  • P302-P352 Bij contact met de ogen of huid langdurig spoelen met water.