Pentair waterontharder

Met meer dan 15 modellen, 91 verschillende opties en meer dan 3000 configuraties vindt u in de productlijn van Pentair Fleck altijd een klep waarmee u een aparte plaats inneemt – een uniek product dat u kunt aanbieden wanneer u aan heel specifieke gebruikersbehoeften wilt tegemoet komen. Wat ook de toepassing is – ontharden of filteren, huishoudelijk of industrieel, warm of koud water – de producten van Fleck hebben hun waarde bewezen en leveren jaar na jaar betrouwbare prestaties.

In ons gamma bieden wij u de volgende modellen aan:

Pentair Fleck 5600 SXT

Fleck 5600 SXT is een performante stuurklep met talrijke opties voor onthardingstoepassingen. Door haar terugspoelingscapaciteiten is ze perfect voor onthardertanks met een diameter tot 12″. De klep is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te programmeren. Haar modulaire ontwerp vereenvoudigt de demontage en het onderhoud.

Bekijk alle Pentair 5600 modellen

Pentair Fleck 5800 SXT

De Fleck 5800 is de opvolger van de Fleck 5600 is een grote sprong voorruit in het productgamma van Fleck. Het klepplatform bestaat uit een hydraulische klep en heeft verschillende controllers zodat er heel wat opties mogelijk zijn en er geen nood meer is om een reeks van regelkleppen voor filter- en onthardertoepassingen in voorraad te houden.

De Fleck 5800 onderscheidt zich doordat het een snelle set-up tijd heeft en eenvoudig te onderhouden is. Daar boven op heeft het ook een een groter debiet dan de 5600 Reeks.

Bekijk alle Pentair 5800 modellen