Waarom kiezen voor een Pentair Fleck waterontharder?

Waterontharders van het merk Pentair staan gekend voor hun uitmuntende prestaties met veel aandacht voor kwaliteit. Pentair biedt over de 15 modellen aan die aansluiten bij zeer specifieke gebruikersbehoeften. Met hun meer dan 3000 configuraties en meer dan 91 verschillende opties blijft pentair keer op keer sterke prestaties leveren.

Pentair Fleck 5600 SXT

Deze besturingsklep bevat talrijke opties voor onthardingstoepassingen en wordt geproduceerd in Europa. Pentair voorziet besturingskleppen voor toestellen met een laag waterverbruik (04L) alsook voor grote gezinnen en families (40L).

Met een modulair ontwerp en zeer eenvoudige programmering zijn deze toestellen zeer gebruiksvriendelijk en gegeerd binnen de markt van de waterontharders. Ze beschikken over een digitale klep waardoor alles elektronisch en systematisch wordt geregeld en er zuinig wordt omgegaan met het spoelwater en regeneratiezout.

Dit type toestel beschikt ook nog over tal van bijkomende opties zoals een bypassventiel, terugspoelfilter, dubbele terugspoeling, hulpschakelaars, enz.

Ontdek ons aanbod Pentair Fleck 5600 waterontharders of vraag onmiddellijk een offerte op maat aan.

Fleck5600
Fleck 5600

Pentair Fleck 5800

De Pentair Fleck 5800 is de opvolger van de Fleck 5600 en is een hele verbetering in het productprogramma van Fleck. Deze klep zorgt ervoor dat er heel wat extra opties mogelijk zijn en onderscheidt zich door een snelle set-up tijd en het vereenvoudigen van het onderhoud.

Als bijkomende factor heeft de 5800 klep een groter debiet dan de reeks ontharders uit de 5600 reeks.

Ontdek onze Pentair Fleck Evolio waterontharders of vraag onmiddellijk een offerte op maat aan.

Fleck5800 2
Fleck 5800