Waarom de Foleo waterontharder met 10 jaar gratis zout een goede keuze is voor u

De Foleo waterontharder is de nieuwste premium waterontharder van het merk Pentair en behoort door het ontwerp en zijn prestatie tot het topsegment onder de waterontharders.

De Foleo is ontwikkeld als plug-and-play systeem en heeft tot een 50% lager zoutverbruik in vergelijking met andere waterontharders in de markt. Deze waterontharder beschikt over een zeer compact model en dus zoutverbruik wat zeer voordelig en plaatsbesparend is.

Pentair heeft bij dit type waterontharder gekozen voor een zeer moderne klep of ook wel besturingstechnologie die voldoet aan de strengste Europese normen voor drinkwater.

Dit toestel kan zowel gebruikt worden door éénpersoonshuishoudens als gezinnen met 8 personen. Één van de voordelen van dit toestel is dat het een extra bescherming biedt tegen het verspreiden van bacteriën in uw water zonder dat hier bijkomende chemische behandelingen of producten voor nodig zijn.

Ook is het voorzien van een slimme opening van het zoutdeksel wat het bijvulproces van zout veel vlotter en efficiënter doet verlopen alsook een automatische veiligheidsklep die het risico op overstromend water op 0 brengt.

Wens je meer info over dit toestel?

Vraag vrijblijvend uw offerte aan.