Drinkwatersystemen: welke mogelijkheden biedt Aquagroup voor uw kantoor?

Met een drinkwatersysteem wordt u op uw werk/kantoor onmiddellijk van zuiver, gekoeld en/of (licht)bruiswater voorzien. Aquagroup biedt diverse drinkwatersystemen aan met de meest ecologische werking telkens uit volledig roestvrij staal.

Een drinkwatersysteem voor op kantoor

BluSoda 30L FIZZ

De BluSoda is het kleinste model binnen de reeks drinkwatersystemen van Blupura. De drukknoppen van dit toestel bevatten blauwe LEDs waarmee wordt aangegeven welke functies aan en af staan. Het Blusoda model voorziet u van 3 soorten water, namelijk:

 1. gekoeld plat water
 2. gekoeld spuitwater
 3. water op kamertemperatuur

Piccola 15L FIZZ

De Piccola is niet het kleinst mogelijke model, maar neemt ook niet veel plaats in beslag. Dit model heeft een afdruiprek en een ventilatierooster alsook blauwe LEDs op de drukknoppen. Deze LEDs verwittigen u wanneer er gebrek aan water is. Ook biedt dit drinkwatersysteem u 4 verschillende soorten water, namelijk:

 1. gekoeld plat water
 2. gekoeld spuitwater
 3. gekoeld lichtbruisend water
 4. plat water op kamertemperatuur

5-weg kraan

Deze kraan vervangt uw huidige keukenkraan. Er is dus geen extra opening in uw aanrecht nodig. De verschillende functies zijn allemaal apart bedienbaar met een verschillende uitloop. Deze kraan voorziet u van 5 soorten water, namelijk:

 1. gekoeld en gefilterd spuitwater
 2. gekoeld en gefilterd plat water
 3. gefilterd water op kamertemperatuur
 4. warm water
 5. koud water