Drinkwatersystemen: mogelijkheden voor uw horecazaak

Met een drinkwatersysteem wordt uw horecazaak onmiddellijk van zuiver, gekoeld en/of (licht)bruiswater voorzien. Aquagroup biedt diverse drinkwatersystemen aan met de meest ecologische werking telkens uit volledig roestvrij staal.

Een drinkwatersysteem voor in uw horecazaak

Blubar Tap

Deze tap is ideaal voor in een bar of keuken. De 2 handmatige taps voorzien u van plat en bruisend water met de optie om hierop ook een biervat aan te sluiten. Dit toestel is voorzien van een lekbak met een directe uitgang, wat voor extra gemak zorgt voor de gebruiker. De Blubar Tap gemaakt uit volledig roestvrij staal is voorzien van een interne opslagruimte voor filterpatronen en een dubbel koelspiraal voor bruisend en plat water.

Blubar P.T.

De Blubar P.T. is de tijdwinner onder de drinkwatersystemen voor de horeca. Met 1 druk op de knop stel je een portiecontrole in en bepaal je de doseringen voor jouw flessen en glazen. Dit bespaart u enorm veel tijd tijdens de service en voorkomt overlopende glazen en verlies van drank. Ook dit toestel is gemaakt uit roestvrij staal en is voorzien van een dubbel koelspiraal voor bruisend en plat water. Naast de interne opslagruimte voor filterpatronen beschikt dit drinkwatersysteem over 4 verschillende soorten water, namelijk:

  1. gefilterd plat
  2. gefilterd bruisend
  3. gefilterd licht bruisend
  4. gefilterd water op kamertemperatuur

Blubar Cabinet

De Blubar Cabinet is ofwel de Blubar Tap of de Blubar P.T. maar met een voet onder.

De voet zorgt ervoor dat het toestel op 1 meter hoogte wordt geplaatst en bedienbaar is van op handhoogte. De voet zorgt voor extra interne opslagruimte en maakt het mogelijk om filters en C02 flessen te plaatsen. Opnieuw voorziet de tap u van 2 verschillende soorten water en de Blubar P.T. van 4 verschillende soorten water.

In combinatie met bovenstaande producten biedt Aquagroup ook glazen, hervulbare drinkflessen aan. Er zijn verschillende modellen met verschillende inhoudelijke capaciteiten.

Deze flessen zijn volledig personaliseerbaar en kunnen voortaan gebruikt worden voor onder andere het serveren van water.