De positieve effecten van een drinkwatersysteem op de werkvloer

We weten allemaal dat water gezond is en dat je lichaam dagelijks nood heeft aan een bepaalde hoeveelheid water. Niet enkel is het drinken van water gezond voor je lichaam in het algemeen maar het bevordert ook je prestaties en concentratie op de werkvloer. Een goede investering dus als werkgever om je personeel te stimuleren om water te drinken en zo de gezondheid alsook bedrijfsactiviteiten in een stijgende lijn omhoog te zien gaan.

Upcounter Piccola 15 L
Blu Soda 30 L FIZZ
5 weg kraan

Het voldoende drinken van water stimuleert onze concentratie en mentale reactietijd bij het uitvoeren van een taak. Mensen die net voor het uitvoeren van een taak een groot glas water drinken hebben een reactietijd die 14% sneller is dan medecollega’s die geen glas water drinken. Ook zorgt het voldoende hydrateren en consumeren van water voor een hoger concentratiegehalte.

Naast de fysieke voordelen voor het lichaam en de voordelen voor een hoger concentratiegehalte tijdens het uitvoeren van uw job is dit ook een ecologisch, economisch en sociaal voordeel. Dankzij een drinkwatersysteem op de werkvloer hoeven werknemers niet dagelijks plastic flessen mee te nemen en komt dit zowel ecologisch als financieel voordeliger uit voor iedereen.

Aquagroup biedt drinkwatersystemen aan met oog voor design en de functionaliteit om meerdere soorten water te voorzien. (gefilterd, gekoeld, bruisend, warm,…)

Neem gerust een kijkje op onze website voor meer info of vraag vrijblijvend een offerte aan.