De goede voornemens van Aquagroup voor 2022

Elk jaar, bij het begin van het nieuwe jaar lijsten we voor onszelf enkele goede voornemens op. Ook Aquagroup heeft dit jaar enkele goede voornemens opgelijst en wil deze graag met u delen, want u beste lezer staat centraal in alle voornemens om zo van 2022 een top jaar te maken met de beste service en ondersteuning mogelijk!

Voornemen 1: Behouden van een snelle en efficiënte service

Waar het voor Aquagroup begint bij zacht water begint het evenzeer bij het afleveren van een snelle en efficiënte service, rekening houdend met de wensen en noden van onze klanten. Ook dit jaar streven wij opnieuw naar het afleveren van een goede service met uitstekend vakmanschap om zo onze klanten zo spoedig mogelijk te beantwoorden en verhelpen. Voor Aquagroup staat klanttevredenheid immers op de eerste plaats!

Voornemen 2: Behouden van onze onklopbare prijs en kwaliteit verhouding

Het grote succes van Aquagroup hebben wij te danken aan ons ruim aanbod van een onklopbare prijs/kwaliteit verhouding van onze waterontharders. Ook dit jaar blijven we u de beste prijs/kwaliteit garanderen en blijven we actief werken aan het aanbieden van kwalitatieve toestellen tegen eerlijke prijzen.

Voornemen 3: Persoonlijke aanpak en contact blijft voorop staan

Onze klant staat centraal en eerlijkheid is uiterst belangrijk voor ons. Ook in 2022 blijven wij kiezen voor een open en transparante communicatie naar onze klanten toe en kunnen zij voor eender welke vraag bij ons terecht. Wij zijn tegen de agressieve deur aan deur verkoop en nemen graag onze tijd om onze klanten te leren kennen om hen zo een toestel en service aan te bieden die perfect aansluit bij hun situatie of particuliere wensen.