Aquagroup, een bruisende onderneming met meer dan 30 jaar ervaring

Leuk dat je even tijd maakt om ons eerste blogbericht te lezen!

Vanaf heden wordt deze pagina wekelijks geupdatet met interessante blogberichten over hot topics en leuke weetjes over alles wat met water en waterbehandeling te maken heeft.

But first, let’s meet each other!

Laten we beginnen bij het begin, wie is Aquagroup, wat doet Aquagroup en waarom kiezen voor Aquagroup?

Aquagroup is met hun meer dan 30 jaar ervaring de expert in waterverzachting- en behandeling. Met een gemotiveerd team staat Aquagroup dagelijks klaar voor haar klanten en dit vanuit hartje Waregem in West-Vlaanderen met een netwerk van vertegenwoordigers en techniekers over gans België.

Waar eerlijkheid en flexibiliteit de hoofdmissie is van Aquagroup mag spontaniteit en collegialiteit niet ontbreken. Er heerst een echte teamspirit binnen Aquagroup en dat is ook al snel duidelijk voor onze klanten.

Naast mascotte Billy staan Tom Flo en Delphine Van de Vennet aan het roer van deze bruisende onderneming. Zij zien er op toe dat de markt voorzien wordt van eerlijke en scherpe prijzen en dit in verhouding met het afleveren van uitstekende kwaliteit en een vlotte en toegankelijke service.

Niet enkel voor waterverzachters en ontijzeraars kan je bij Aquagroup terecht, ook voor tal van drinkwater en putwater behandelingen of gewoonweg voor de nodige expertise.

Mocht je vragen hebben of meer willen te weten komen over ons kan je altijd terecht op Aquagroup.be , want alles begint bij zacht water.