Drinkwatersystemen, welke mogelijkheden biedt Aquagroup voor bij uw thuis?

Met een drinkwatersysteem wordt u bij uw thuis onmiddellijk van zuiver gekoeld en/of heet drinkwater voorzien. Aquagroup biedt diverse energieloze drinkwatersystemen aan met de meest ecologische werking.

Welke voordelen levert dit op?

  • Kraantjeswater is een pak goedkoper
  • U hoeft niet meer te sleuren met flessenwater
  • U hebt minder PMD-zakken nodig
  • Het is veel beter voor het milieu.

Een drinkwatersysteem voor thuis:

Aquagroup biedt 3 verschillende kranen aan voor thuis.

3-weg kraan:

Dit is de meest ecologische oplossing voor bij uw thuis. De kraan werkt zonder stroom of koeling. Deze installatie heeft geen onderhoud nodig en de filter ervan is eenvoudig te vervangen. Deze filter kan u ook aansluiten op uw bestaande kraan voor koud water.

5-weg kraan:

Deze kraan vervangt uw huidige keukenkraan. Er is dus geen extra opening in uw aanrecht nodig. De verschillende functies zijn allemaal apart bedienbaar met een verschillende uitloop. Deze kraan voorziet u van 5 soorten water, namelijk: Gekoeld en gefilterd spuitwater, gekoeld en gefilterd water, gefilterd water op kamertemperatuur, warm water, koud water

Billy 7 kraan:

Billy 7 is de meest recente 7-weg kraan en is voorzien van een aparte sturing via touchscreen. Zin in een warm drankje? Dan heeft u binnen de 2 seconden kokend water. De functie kokend water is bovendien ook beveiligd voor kinderen.

De 5-weg en 7-weg kraan wordt in combinatie met een C02 fles en box onder het aanrecht geplaatst, de 3-weg kraan heeft enkel een PBS 400 filter nodig

Naast kranen biedt Aquagroup ook een Upcounter Piccola aan. Dit is een kant-en-klare oplossing dat u voorziet van: gekoeld spuitwater, gekoeld water, gefilterd water op kamertemperatuur, lichtbruisend water, kokend water (optioneel). Dit is een ideaal drinksysteem voor in uw keuken of bijkeuken.

Meer info of een vrijblijvende offerte kunt u hier terugvinden of aanvragen.